Esiintyjät

Jussi-Pekka Rantanen on Ylen TV-uutisten juontaja ja tuottaja. Ylessä hän on juontanut aiemmin mm. Ylen aamu-tv:tä, Mansikkapaikka-keskusteluohjelmaa sekä useita erikoisohjelmia. Rantanen tunnetaan myös kotimaisten ja kansainvälisten tapahtumien ja tilaisuuksien juontajana/moderaattorina (EBU, Unesco, Euroopan neuvosto, NHK). Jussi-Pekka Rantanen on valmistunut yhteiskuntatieteiden maisteriksi Tampereen yliopistosta vuonna 2000 pääaineenaan tiedotusoppi.
OTT, VT Ida Sulin työskentelee Kuntaliitossa lakimiehenä ja on erityisesti perehtynyt julkisuuskysymyksiin ja tietosuojaan.
Aleksi Litovaara on Mindfulness-ohjaaja, business coach (ACC), työnohjaaja (STOry), innostuspajojen vetäjä, luennoija sekä rakastava isukki. Entisen huippulumilautailijan intohimona on ollut vuodesta 1990 kehomieleen tutustuminen ja sen toiminnan vahvistaminen. Hänen missionsa on tuoda työelämään läsnäolon voimaa, myötätuntoa sekä iloa vahvuuksien käyttämisestä.

Perttu Pölönen on erikoistunut tekoälyyn, disruptiivisiin ja eksponentiaalisiin teknologioihin ja tulevaisuuden työn muotoihin. Viime vuonna hän vietti 5 kuukautta NASAlla Piilaaksossa Singularity University -tulevaisuusyliopistossa. Hän on perustanut virtuaalitodellisuuteen perustuvia opettajankoulutuspalveuja vievän järjestön, toiminut disruptioanalyytikkona ja osallistunut World Economic Forumin Global Shaper toimintaan sekä ensimmäisenä suomalaisena Eisenhower Fellowshipiin osallistunut suomalainen Youth Leader. Pertun päätyö on kuitenkin kehittää Sävelkelloa kansainvälisiä markkinoita varten.

Liisa Keltikangas-Järvinen nimitettiin psykologian apulaisprofessoriksi Helsingin yliopistoon 1981 ja professoriksi 1991. On tutkinut persoonallisuutta, sen kehitystä yli koko elämänkaaren ja vaikutusta terveyteen ja työelämään. On julkaissut toistakymmentä psykologian tietokirjaa ja saanut useita tietokirjapalkintoja. Valokuvaaja on Markku Verkasalo.
Noora Nordberg on työ- ja hallinto-oikeuteen sekä työmarkkinoihin erikoistunut lakimies. Hän on myös kokenut kouluttaja ja toimii useilla työoikeuden verkkokursseilla tutorina. Tällä hetkellä Noora työskentelee Vihdin kunnassa hallintojohtajana.