Rekrytoija 2019

Kunta-alan rekryammattilaisten ykköstapahtuma
Tampereella 6.–7.11.

Kuvakarusellin kuvat ovat viime vuoden Rekrytoija-tapahtumasta, jonka järjesti Seuturekry.


Ohjelma

Työnantajan brändäys tulevaisuuden rekrytoinnin kulmakivenä

Tapahtuman juontajana ja puheenjohtajana YLE:ltä tuttu juontaja ja tuottaja Jussi-Pekka Rantanen

KE 6.11.2019

Kunnan brändi ja työnantajamielikuvan kehittäminen

10.30–11.55
Ilmoittautuminen ja lounas, näytteilleasettajiin tutustuminen

12.00-12.15
Tapahtuma alkaa, tervehdyssanat pormestari Lauri Lyly, Tampereen kaupunki

12.20–13.00
Tarinan voima kuntabrändäyksessä, viestintäpäällikkö Salla Rajala, Porin kaupunki

13.05–13.35
Millainen on hyvä työpaikkailmoitus vai onko sitä? Case Riihimäki: Huumorin käyttö ilmoituksissa ja sen vaikutus hakijamääriin, kaupunginhallituksen puheenjohtaja Miia Nahkuri, Riihimäen kaupunki

13.35–14.00
Näytteilleasettajien puheenvuorot

FCG kouluttaa: monipuolinen tarjonta henkilöstöhallinnon ammattilaisten ja uusien työntekijöiden asiantuntijuuden kehittämiseen, koulutuspäällikkö Essi Koskenvesa, FCG Koulutus 

Kansainvälisestä osaajasta ratkaisu rekrytointiin – EURES rekrytointi- ja koulutuspalvelut, asiantuntija Marjo-Riikka Utriainen, yrityspalvelut (EURES), Pirkanmaan TE-toimisto

Ajankohtaista Kevasta, asiakaspäällikkö Tony Blomster, Keva

Joustavat henkilöstöratkaisut valtakunnallisesti, SOTE-palvelujohtaja Kaisa Kuusela, Sarastia Rekry Oy

Tehoa perehdytykseen Intro perehdytysohjelmistolla, avainasiakaspäällikkö Kimmo Koski ja liiketoimintajohtaja Miša Leiber, FCG Talent Oy 

14.00-14.30
Kahvi- ja teetauko, näytteilleasettajiin tutustuminen

14.30–15.30
Asiakaslähtöinen digitalisaatio kunnissa, tekoälyasiantuntija Antti Merilehto, AI Strategy Company

15.35–16.30
Paneelikeskustelu: Rekrytointimarkkinointi ja sen vaikutukset rekrytointiin ja työnantajamielikuvan rakentamiseen. Keskustelemassa Employer Branding and Recruitment Lead ja osa-aikainen Helsingin yliopiston väitöskirjatutkija  Saku Tihveräinen Elisa, rekrytointipäällikkö Sanna-Mari Heinonen TYKS/VSSHP, henkilöstöjohtaja Eeva Kokki FCG, Head of Operations Sanna Rautio Avidly. Yleisö voi osallistua keskusteluun kysymyksillä ja kommenteilla.

16.30
Päivä päättyy

18.30–22.00
Iltajuhla Ilves Bar & Night -ravintolassa. Tervetulosanat myynti- ja markkinointijohtaja Ville Jurkkala, FCG Talent. Ohjelman aloittaa viulisti Lotta Virkkunen, jonka jälkeen buffet-ruokailu ja illan päätteeksi tanssirytmit tahdittaa Dj. Helsinki.

TO 7.11.2019

HR:n tulevaisuuden haasteet ja niiden johtaminen

8.30–09.00
Näytteilleasettajiin tutustaminen, uusi päivä alkaa

9.00–10.00
Työoikeustunti, asianajaja ja partneri Anu Waaralinna, Roschier

10.05–10.55

Työtä riittää, entä tekijöitä? VTT Timo Aro, MDI

11.00–11.05
Hyvän johtajan valinta, Business Development Manager Juha Vaara, MPS

11.05–12.00
Lounas ja näytteilleasettajiin tutustuminen

12.00–12.25
Oppisopimuksella työntekijöitä kunta-alalle, case Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, HR-asiantuntija Vili Reponen ja HR-asiantuntija Kristiina Laakso 

12.30–13.15
Osaamisen hallinta ja johtaminen – ennakoiva henkilöstösuunnittelu HR:n tukena, johtaja Marita Lehikoinen, Marita Lehikoinen Oy

13.20–13.30
Cuckoo Workout – liikettä päivään, ohjaajana Veera Sääski

13.35–14.05
Case: Työntekijöiden perehdyttäminen, projektipäällikkö Satu Pulkkinen TUTU-hanke, Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu

14.05–14.30
Kahvi- ja teetauko, näytteilleasettajiin tutustuminen

14.30–15.30
Keynote: Ehdokaskokemus rekrytoinnin prioriteettina, rekrytointikouluttaja ja psykologi Juho Toivola, Juho Toivola

15.30-15.45
Päätössanat ja Rekrytoija 2020 järjestäjän julkistaminen, myynti- ja markkinointijohtaja Ville Jurkkala, FCG Talent

Ohjelmamuutokset ovat mahdollisia.

PUHUJAT

Jussi-Pekka Rantanen

Jussi-Pekka Rantanen on Yleisradion TV-uutisten juontaja ja tuottaja. Hänet tunnetaan myös mm. Linnan juhlien pitkäaikaisena selostajana, Mansikkapaikka-sarjan juontajana ja monista muista erikoisohjelmista. Lisäksi Rantanen toimii säännöllisesti erilaisten kotimaisten ja kansainvälisten tapahtumien juontajana ja keskustelutilaisuuksien moderaattorina.

Timo Aro

Timon osaamisalueet liittyvät ensisijaisesti alue- ja väestökehitykseen. Timo on intohimoisesti patasydäminen porilainen, joka on osallistunut aktiivisesti isompien kaupunkien kehittämispolitiikkapohdintoihin, alueiden rakennemuutos- ja elinvoima-analyyseihin sekä kuntarakennetarkasteluihin. Timolle soitetaan ensimmäisenä, kun halutaan tietää mitä Suomen muuttoliikkeessä tapahtuu.

Salla Rajala

Salla Rajala on Porin kaupungin viestintäyksikön päällikkö. Salla uskoo dialogisen organisaation voimaan ja viestintään menestyksen mahdollistajana. Porissa viestinnän, markkinoinnin, brändin, osallisuuden ja tapahtumien integroidut prosessit rakennettiin pari vuotta sitten. Porin osallistava ja dataohjattu brändiuudistus ja markkinointiteot on palkittu useaan otteeseen.

Satu Pulkkinen

Satu Pulkkisen intohimo on hoitotyössä ja sen johtamisessa. Tiedolla johtaminen saa Sadun todella innostumaan. Satu on työskennellyt julkisen sektorin organisaatiossa ja erityisasiantuntijana FCG Konsultointi Oy:ssä. Tällä hetkellä hän toimii projektipäällikkönä Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun Tukea tuottavuuteen – sote-alan yritykset uudelle aikakaudelle -hankkeessa.Juho Toivola

Juho Toivola on kouluttaja ja organisaatiopsykologi, joka auttaa organisaatioita kehittymään rekrytoinnissa niin työnantajamielikuvan, suorahaun kuin henkilöarvioinninkin saralla. Hänen asiakkaitaan ovat niin pienet ja suuret yritykset kuin julkisen sektorin organisaatiotkin. Juhon koulutukset ja puheenvuorot ovat paitsi hyödyllisiä, myös hauskoja. Lue lisää www.juhotoivola.fi


Marita Lehikoinen

Marita Lehikoinen on intohimoinen johdon ja työyhteisöjen valmentaja, coach, fasilitaattori ja kehittäjä. Hän luotsaa organisaatioita läpi muutostuskan, auttaa resurssien allokoinnissa, oivalluttaa johtoa johtamaan tilanteiden vaatimalla tavalla ja rohkeasti kokeilemaan erilaisia tapoja menestyä.

Anu Waaralinna

Asianajaja Anu Waaralinna on toiminut työnantajien neuvonantajana jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan. Anulle on tärkeää pitää yllä jatkuvaa valmiutta vastata työoikeuden muuttuviin haasteisiin, jotta asiakkaat voivat varmistua aina parhaasta ja oikea-aikaisimmasta neuvosta.

Antti_Merilehto_400x400

Antti Merilehto

Antti puhuu tekoälystä, koneoppimisesta, digitalisaatiosta ja muutoksesta organisaatioissa. Hän lähestyy tulevaisuuden menestystekijöitä ja tarjoaa esimerkkejä ja työkaluja, joilla tehdä tekoälyn hyödyntämisestä mahdollisuus kasvuun ja työn mielekkyyden lisäämiseen. Antti painottaa, ettei yhdenkään yrityksen tarvitse valita, onko digitalisuus merkittävässä roolissa asiakkaan palvelussa. Se valinta on jo tehty.

Miia Nahkuri

Miian intohimoina ovat maailman parantaminen ja rohkeus. Nämä kummatkin ovat näkyneet aina hänen työssään sekä sosiaalialalla ja nyt kunnallisissa luottamustehtävissä.


PANELISTIT

Sanna-Mari Heinonen

Sanna-Mari on Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin henkilöstöpäällikkö ja HR-asioiden monitoiminainen. Sanna-Marin sydäntä lähellä ovat rekrytointiprosessien sujuvoittaminen, työnantajakuvan kehittäminen ja hakijakokemuksen parantaminen - erityisesti kuntakentän byrokratian ja perinteiden haasteissa.

Eeva Kokki

Eeva on FCG Finnish Consulting Groupin henkilöstöjohtaja.

Sanna Rautio

Sanna on mainostoimisto Avidlyn operatiivinen johtaja. Sannalla on 20 vuoden kokemus markkinoinnista ja viestinnästä ja hän on toiminut myös yrittäjänä vuosia. Yhteistyö erilaisten julkisten organisaatioiden kanssa on antanut perspektiiviä yhteiskunnalliseen vaikuttavuuteen.

Saku Tihveräinen

Saku on Elisan Employer Branding and Recruitment Lead ja osa-aikainen Helsingin yliopiston väitöskirjatutkija. Saku on aiemmin työskennellyt mm. Järvenpään kaupungilla rekrytointipäällikkönä. Tutkimuksessaan Saku tarkastelee miten vaikeasti rekrytoitavat hakijat valitsevat työpaikkansa lastensuojelun ja ohjelmistokehityksen saralla. Jos rekrytoit monipuoliseen rooliin hallintosihteerin vakanssiin, mikset kutsuisi rekryilmoituksessa tehtävää Office MacGyveriksi?

INFO

Rekrytoija-tapahtuman alku on vuodessa 2005, jolloin Jyväskylän kaupungin aktiiviset rekrytoijat keksivät järjestää kunta-alan sosiaali- ja terveystoimen rekrytoivalle henkilöstölle verkostoitumistapahtuman. Osallistujia ensimmäisessä tapahtumassa oli muutama kymmenen. Sittemmin Rekrytoija on vakiinnuttanut paikkansa kunta-alan rekrytoinnin ykköstapahtumana vuosittaisella n. 100 henkilön osallistujamäärällään. Ohjelmassa on joka vuosi huikeita puheenvuoroja rekrytoinnin aallonharjalta. Järjestämisvastuu vaihtuu vuosittain perustuen kapulanvaihtoon eli vapaahtoiseen halukkuteen järjestää seuraavan vuoden tapahtuma.

Tapahtuman kohderyhmänä ovat kuntien, kaupunkien, kuntayhtymien ja sairaanhoitopiirien rekrytoinnin ammattilaiset ja rekrytoivat esimiehet. Tervetuloa mukaan iloiseen joukkoon!

Liput

Early bird kaksi päivää 270 euroa/hlö + alv, kun ilmoittaudut 31.8.2019 mennessä. Sen jälkeen 330 euroa/hlö + alv. Sitovat ilmoittautumiset 22.10.2019 mennessä. Siihen asti peruutus on maksuton, sen jälkeen peritään koko osallistumismaksu. Lääkärintodistusta vastaan peruutuksen voi tehdä maksutta tapahtumapäiviin asti.

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt!

Mahdolliset peruutukset osoitteeseen kuntarekry@fcg.fi

Majoitus

Rekrytoija 2019 -tapahtuman kävijöille on varattuna Sokos hotelli Ilveksestä huoneita tarjoushintaan. Hinnat ovat 125 €/1 hh ja 145 €/2 hh. Käytä varatessasi tunnusta Rekrytoija 2019. Tarjoushinta voimassa 9.10. asti.

Huonevaraukset hotellin myyntiin ilves.tampere@sokoshotels.fi tai puhelimitse 0201234631 Sokos hotelli Ilves, Hatanpään Valtatie 1, 33100 Tampere.

Tapahtumapaikka

Hotelli Ilves, Ball Room, Tampere, Hatanpään Valtatie 1. Katso sijainti kartalla Iltajuhla legendaarisessa hotelli Ilveksen yökerhossa.

Järjestäjä

Tapahtuman järjestää tänä vuonna FCG Talent, jonka tunnetuin tuote on Kuntarekry.

Lisätiedot

sanna.lanki@fcg.fi tai/eller maria.wendell@fcg

NÄYTTEILLEASETTAJAT

Rekrytoija 2019 tarjoaa yrityksille ja yhteisöille loistavan tilaisuuden esitellä tuotteitaan ja palvelujaan kunta-alan rekrytoijille ja HR-tehtävissä toimiville henkilöille! Näytteilleasettajapaikan hinta on 800 euroa + alv. Se sisältää pöydän, sähköt, muutaman minuutin  tietoiskupuheenvuoron ja kahden henkilön osallistumisen tapahtumaan. Varaa paikkasi pian! Tarjolla on vain 10 paikkaa.

Näytteilleasettajapaikat: sanna.lanki@fcg.fi